Looking good

Är det verkligen tänkt att detta resultat ska spegla verkligheten?

Hälsa och fysik

Du verkar ha en sund inställning till träning och kroppsideal, det är jättebra! Gissningsvis är du en person som kan njuta av livet, "softa" och ha det skönt. Stress och jäkt är nog inget för dig och det bådar gott inför framtiden.


Logik

Du har troligtvis lätt för ämnen som har att göra med systematisk kunskap, som matematik och datakunskap. Är du mer lagd åt det humanistiska hållet kanske filosofi är det som passar dig. Du skulle förmodligen gilla ett arbete som kräver förmåga att analysera. Vad sägs om nationalekonom, företagsekonom eller lärare i filosofi, religionskunskap och samhälle?


Språk

Din språkförståelse är mycket bra. Läser du mycket? Lämpliga yrkesområden kan vara lärare, översättare, tolk, journalist eller författare.


Personlighet

Du verkar öppen, positiv, social och initiativrik. Du lär nog inte få några svårigheter att leda en grupp eller att bli chef en vacker dag. Med din personlighet får du nog heller inga problem att ta dig fram i det ständigt föränderliga samhället, eftersom du antagligen gillar omväxling och utmaningar.


Never meant for this

Här är mitt liv, en serie av andetag
Jag skär med en kniv i min själ, känns ej mer
Jag är ingen alls, i ett hav av sorg
Jag drar in mer luft, andas ut min själ i dig
Jag ser på mig själv, en parentes till ett undantag
Suddar ut alla spår av mig själv, finns ej mer


Kultis, knätofs och nanab

Klockan har nu passerat kvart i två och jag sitter här i ljudet av dunkadunka-musik som någon i närheten så snällt spelar på högsta volym mitt i natten. Egentligen borde jag ligga nerbäddad vid det här laget, men eftersom jag vet att det är lönlöst orkar jag inte riktigt med den ansträngningen.

Idag har jag och Petrus lekt i en "Du är värdefull-affär", ätit gott och tittat på film. Därefter blev det spel med familjen som jag, till allas stora förvåning, vann. Snacka om att alla anklagade mig för fusk.

Jag tror faktiskt inte att jag har mycket mer att komma med för tillfället.
Sweet dreams.

/S

RSS 2.0